Předplatné časopisu Eniologie člověka - číslo 18, 19, 20 a 21 340 Kč
Kód produktu : ECPR1821
Dostupnost :
na dotaz
Číslo 18 vyjde 10.9.2018.
Číslo 19 vyjde 12.11.2018.
Číslo 20 vyjde v březnu 2019.
Číslo 21 vyjde v červnu 2019.
Předplacením časopisu Eniologie člověka zaplatíte za jedno jeho číslo 85 Kč / 3,5 EUR.
Internetová stránka časopisu www.eniologiecloveka.cz
Charakteristika produktu
Rozměry 210 x 297 mm Jazyk vydání čeština a slovenština ISSN 2336-4157
Příslušenství K tomuto produktu doporučujeme časopis Eniologie člověka, číslo 2
Ve druhém čísle časopisu se mimo mnoho dalšího dozvíte od lékaře profesora o rehabilitaci pacientů po mozkové příhodě s využitím alter…
časopis Eniologie člověka, číslo 3
60 stran. Ve třetím čísle jsme připravili nové rubriky, výrazně jsme navýšili počet stran. Lékař profesor provedl se svým týmem vědeck…
časopis Eniologie člověka, číslo 4
68 stran. Ve čtvrtém čísle jsme připravili další novou rubriku, navýšili jsme počet stran. Lékař profesor porovnal metodiky rehabilita…
časopis Eniologie člověka, číslo 5
68 stran. V pátém čísle představujeme další zajímavé vědecké a odborné články od stávajících i nových autorů. Jsou popsány, a jako vys…
časopis Eniologie člověka, číslo 6
68 stran. V šestém čísle představujeme vědecké a odborné články od stávajících i nových autorů. Informujeme o připravovaných změnách o…
časopis Eniologie člověka, číslo 7
68 stran. V sedmém čísle představujeme vědecké a odborné články od stávajících i nových autorů. Nově přinášíme oranžové stránky. Vedou…
časopis Eniologie člověka, číslo 8
68 stran. V osmém čísle představujeme vědecké, odborné a laické články od stávajících i nových autorů. Uvádíme novou rubriku Eniologie…
časopis Eniologie člověka, číslo 9
V devátém čísle představujeme vědecké, odborné a laické články od stávajících i nových autorů. Toto číslo je pojato nově, volněji, vzd…
Předchozí Další EnioShop.cz provozuje Sovenio s.r.o. © 2010-2024
Při poskytování služeb na těchto stránkách, zejména při analýze jejich návštěvnosti, jsou používány soubory cookies. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Více informací Rozumím